kezben-tartom-az-eletem-tanfolyam

Amiről szó lesz

A tanfolyam 6 héten át zajlik, az alábbi témakörökben:

Idő és hatékonyság – mit jelent a te életedben?

Feltérképezzük az időhöz való viszonyodat, és megállapítjuk, minek kellene beleférnie a mindennapjaidba.

Jövőkép és célok – merre vezet az utad?

Több gondolatébresztő feladattal segítelek abban, hogy pontosan meg tudd határozni, merre szeretnél haladni a következő hónapokban, években.

Álomból valóság – hogyan valósíthatod meg a céljaid?

Varázspálca és csodamódszerek helyett praktikus eszközöket mutatok neked, amelyek segítségével az álmaidból előbb célok, majd eredmények lesznek.

Időtervezés és prioritások – hogy minden beleférjen, ami fontos

Beszélünk arról, hogyan csinálhatsz időt a számodra igazán fontos dolgokra, és ezeket hogyan illesztheted be az életedbe úgy, hogy közben magadra és a családodra is maradjon időd.

Mindenkinek kell egy jó rendszer!

A hosszútávon is fenntartható eredmények érdekében érdemes kialakítanod egy saját rendszert. Tervezési segédletekkel és jól használható ötletekkel támogatlak ebben.

Céltudatosság és összpontosítás – avagy prioritások és praktikus időnyerő eszközök

Módszereket mutatok, amelyek segítségével gördülékenyen tudod rangsorolni a feladataidat a mindennapi hajtásban. Végül pedig az eltűnt idő nyomába eredünk, vagyis megkeressük azokat a pontokat, ahol némi időt nyerhetsz.

Néhány vélemény…

“A tanfolyam szuper, nekem nagyon sok AHA érzésem volt, most már átlátom a lényeget. Már jó ideje kerestem egy olyan segítséget, ahol elmagyarázzák az időgazdálkodás lényegét, ahol megmutatják, hogyan kell csinálni. Csak gratulálni tudok hozzá teljes szívemből, az érték, amit kaptam, megfizethetetlen.”

Hidvégi Anita, www.aphroditetheta.hu

“Éveken át küzdöttem azzal, hogy jól osszam be az időmet. Céljaim és feladataim mindig is voltak, valamiféle időbeosztásom is, ami jól-rosszul (inkább rosszul) elketyegett. Értettem azt is, hogy a kettőt: célt és időt össze kellene illeszteni, de a “hogyan” titkos tudásnak tűnt, amihez én nem férhetek hozzá. Voltak kudarcos próbálkozásaim különféle módszerekkel – aztán rátaláltam Boró tanfolyamára.
A szövegek érthetőek és logikusak, a feladatok érdekesek és gondolatébresztőek, és az egész tanfolyam gyakorlatias, praktikus, életszagú és őszinte: megélt, hiteles.
Azóta én is tudom, mit kell tennem, hogy a céljaim a közeli és távoli jövőben összeérjenek a valóságommal. Beosztom az időmet! Őrület! :)”

Cserny Timi Pookah, képzőművész

“Nagyon boldog vagyok, hogy belevágtam a tanfolyamba! Sok dologgal gazdagabb lettem. Az ismeretanyag hasznos volt, sokszor meglepő, kiváló tükör és önismereti tréning is. Sok házi feladatot kaptam a heti anyagokon túl, az e-mailes konzultációk során. A kivitelezés része már rám vár, de az utat megmutattad.

Szabó Ági

A tanfolyam menete

Minden héten e-maileket kapsz tőlem, amelyben elméleti anyagokat és gyakorlati feladatokat találsz. A feladatok között lesznek olyanok, amelyek az önismeretedet fejlesztik, mások a céljaid és az alapvető értékeid meghatározásában segítenek, de lesznek kreatív, ötletelős blokkok is. Az e-mailekre választ várok! Azaz: a tanfolyam ideje alatt folyamatos e-mailes konzultációt biztosítok – megbeszéljük a feladatokat, a haladást, a tervezett útirányt és a felmerülő kérdéseket.

Lehetőség van emellett – csomagajánlatként – személyes konzultáció igénybevételére is.  A konzultációval bővített csomag egy 60 perces telefonos tanácsadást tartalmaz. Ezen felül amennyiben úgy érzed, további konzultációs alkalmakra lenne szükséged, 10% kedvezményt kapsz a további beszélgetések árából.

Technikai tudnivalók

A következő tanfolyam 2019. augusztus 12-én indul. Jelentkezési határidő: 2019. augusztus 7.

A tanfolyam ára: 17.000 Ft (személyes konzultáció nélkül) vagy 26.000 Ft (személyes konzultációval).

A jelentkezés módja: küldj egy e-mailt az info@vanraidod.hu címre “Kézben tartom az életem” tárggyal!

Vissza a tréningekhez.