kezben-tartom-az-eletem-tanfolyam

A tanfolyam 6 héten át zajlik, az alábbi témakörökben:

Idő és hatékonyság – mit jelent a te életedben?

Feltérképezzük az időhöz való viszonyodat, és megállapítjuk, minek kellene beleférnie a mindennapjaidba.

Jövőkép és célok – merre vezet az utad?

Több gondolatébresztő feladattal segítelek abban, hogy pontosan meg tudd határozni, merre szeretnél haladni a következő hónapokban, években.

Álomból valóság – hogyan valósíthatod meg a céljaid?

Varázspálca és csodamódszerek helyett praktikus eszközöket mutatok neked, amelyek segítségével az álmaidból előbb célok, majd eredmények lesznek.

Időtervezés és prioritások – hogy minden beleférjen, ami fontos

Beszélünk arról, hogyan csinálhatsz időt a számodra igazán fontos dolgokra, és ezeket hogyan illesztheted be az életedbe úgy, hogy közben magadra és a családodra is maradjon időd.

Mindenkinek kell egy jó rendszer!

A hosszútávon is fenntartható eredmények érdekében érdemes kialakítanod egy saját rendszert. Tervezési segédletekkel és jól használható ötletekkel támogatlak ebben.

Céltudatosság és összpontosítás – avagy prioritások és praktikus időnyerő eszközök

Módszereket mutatok, amelyek segítségével gördülékenyen tudod rangsorolni a feladataidat a mindennapi hajtásban. Végül pedig az eltűnt idő nyomába eredünk, vagyis megkeressük azokat a pontokat, ahol némi időt nyerhetsz.

A tanfolyam menete

Minden héten e-maileket kapsz tőlem, amelyben elméleti anyagokat és gyakorlati feladatokat találsz. A feladatok között lesznek olyanok, amelyek az önismeretedet fejlesztik, mások a céljaid és az alapvető értékeid meghatározásában segítenek, de lesznek kreatív, ötletelős blokkok is. Az e-mailekre választ várok! Azaz: a tanfolyam ideje alatt folyamatos e-mailes konzultációt biztosítok – megbeszéljük a feladatokat, a haladást, a tervezett útirányt és a felmerülő kérdéseket. Ezen felül a csomag része egy 30 perces telefonos coaching alkalom is. Amennyiben úgy érzed, további coaching alkalmakra lenne szükséged, 10% kedvezményt kapsz a további beszélgetések árából.

Technikai tudnivalók

A következő tanfolyam 2018. augusztus 13-án indul. A jelentkezési határidő: 2018. augusztus 8. A helyek száma korlátozott, így amennyiben eldöntötted, hogy részt veszel, jelentkezz mielőbb.

A tanfolyam ára: 12.000 Ft

A jelentkezés módja: küldj egy e-mailt az info@vanraidod.hu címre “Kézben tartom az életem” tárggyal!

Vissza a tanfolyamokhoz.