Tanácsadás

Miben lehetek a segítségedre?

Röviden: időgazdálkodási és életvezetési kérdésekben.

Kicsit hosszabban:

Volt már úgy, hogy azt érezted: összecsapnak a fejed felett a hullámok? Érezted már valaha, hogy a nap 24 órája nem elég? Gondolkodtál már azon, hogy ha hirtelen lenne napi 2 óra szabadidőd, mihez kezdenél vele? 26 órás napokat ugyan nem tudok ajánlani, ám mégis hiszek abban, hogy van rá időd. Van időd magadra; az álmaidra; a szeretteidre; az ambícióidra; a sportra; a pihenésre; a kikapcsolódásra. Van időd mindenre, ami igazán fontos.

Nem ígérem, hogy mostantól kétszer annyit tudsz majd dolgozni feleannyi idő alatt – nem hiszek ugyanis a csodatevő hatékonyságnövelő módszerekben. Ezzel szemben hiszek az egyensúlyban, az okos választásokban, a kitartó munkában és az állandó fejlődésben. Úgy vélem, eljött az ideje annak, hogy az időgazdálkodás célja ne a 200%-os termelés, hanem a boldog, kiegyensúlyozott élet legyen – eljött az ideje az életközpontú időgazdálkodásnak.

Beszélgetéseink során segítek abban, hogy:

  • megteremtsd az egyensúlyt az életedben
  • megfogalmazd és elérd a céljaid a munkádban és a magánéletedben egyaránt
  • kimondd és felvállald a számodra valóban fontos értékeket
  • megtaláld a motivációid
  • merj igent mondani a számodra fontos dolgokra, és nemet minden másra
  • megismerd a saját időgazdálkodási szokásaidat, az erősségeidet és a gyenge pontjaidat egyaránt
  • megtaláld és mozgósítsd a belső és külső erőforrásaidat
  • megtaláld a számodra leghatékonyabb idő- és munkaszervezési módszereket
  • kihozd a legtöbbet magadból, az idődből, az életedből
  • megmaradj az utadon hosszútávon is.

Ezen felül, amennyiben igényled, lehetőség van arra, hogy közösen kiválasszunk és kialakítsunk egy olyan idő- és feladatkezelő rendszert, amely számodra praktikus. A hétköznapokban nincs szükség túlbonyolított rendszerekre, ám rengeteget számít, ha van egy bejáratott módszered. Nem konzerv megoldásokat ajánlok, hanem az igényeid alapján több közismert és kevésbé ismert, ám annál jobb módszerből rakjuk össze a te személyreszabott rendszeredet.

Ahogy dolgozom

Ingyenes ismerkedő beszélgetés

A közös munkánk egy ismerkedő beszélgetéssel indul, amely ingyenes, és nem jár kötelezettségekkel. A beszélgetés célja, hogy kölcsönösen képet kapjunk egymásról: te megosztod velem a problémádat, amire megoldást keresel, én elmondom, hogyan tudok ebben az ügyben neked segíteni. Megismerkedünk egymással, s eldöntjük, tudunk-e, szeretnénk-e együtt dolgozni.

Tanácsadás

A tanácsadás során beszélgetünk. Én kérdezek, te válaszolsz, én megint kérdezek, te ráeszmélsz, én megint kérdezek, te bevállalsz… és így tovább. Magyarán sokat foglak faggatni 🙂 Hiszen a problémáidra a válaszok mind benned vannak, csak meg kell találni ezeket.

Az első alkalommal majd igyekszünk minél jobban pontosítani, hogy mi a megoldandó feladat, s közösen kiválasztjuk, milyen eszközökre van szükség. Biztosan lesz egy minimális elméleti része a beszélgetéseinknek, hiszen nagyban megkönnyíti a későbbieket, ha rendszerben látod az idődet kívülről vagy belülről fenyegető tényezőket, a rendelkezésedre álló eszközöket, illetve a lehetséges módszereket, amelyek mentén szervezheted az életed. Ezekről kapsz majd írásos anyagot.

A folyamatnak oroszlánrészét képezi az önálló munka, amit az egyes alkalmak között “házi feladatként” elvégzel, s amelyekre a következő alkalmakon építkezni tudunk. Az alkalmak között szükség esetén e-mailes támogatást nyújtok.

Utánkövetés

Problémakörtől és a közös munka hosszától függően e-mailben vagy rövidebb beszélgetés keretében, de mindenképp szeretném megtudni, hogy néhány hónap elteltével hogy működnek azok a dolgok, amelyeken közösen dolgoztunk. Ebből a beszélgetésből mindketten rengeteget tanulhatunk majd.

Fontos információk

Időtartam

A folyamat átlagosan három alkalomból áll – természetesen lehetnek egyéni eltérések mindkét irányba. A 60 perces beszélgetésekre hetente (esetleg kéthetente) kerül sor, a köztes időben pedig önálló munka van (mindkettőnknek 🙂 ).

Helyszín

Személyes beszélgetésekre Budapesten a XIV. kerületben, illetve a Budapest – Gödöllő – Vác háromszögben van lehetőség, valamint online és telefonon is tartok konzultációt.

Mennyibe kerül?

Az online és a telefonos beszélgetés ára 8.000 Ft, ami egy 60 perces beszélgetést jelent. A személyes találkozó díja helyszínfüggő: 10.000 Ft (Gödöllő, Vác, Dunakeszi, Fót, Veresegyház), illetve 12.000 Ft (Budapest).

Garancia

Első alkalommal megállapodunk abban, hogy mit is vársz a folyamattól – a céljaidat pontokba foglalva le is írjuk. Az utolsó alkalommal végignézzük a kitűzött pontokat; amennyiben hiányosságokat tapasztalsz, tovább folytatjuk a munkát, amíg elégedett nem leszel – természetesen ezekért az alkalmakért már nem kell fizetned.

Teremtsünk együtt időt, hogy elérhesd mindazt, amire vágytál!

Ha szívesen dolgoznál velem, várom jelentkezésed itt vagy az alábbi elérhetőségeken:

Erdélyi Boróka
30/974-9191
info@vanraidod.hu