Névjegy

Erdélyi Boróka vagyok, időgazdálkodás tanácsadó.

Gyerekkorom óta töretlen szenvedélyem az időgazdálkodás, ám hosszú út vezetett odáig, hogy hivatásszerűen ezzel foglalkozzam. Az út egyetlen lépését sem bántam meg, ugyanis ezek mind szükségesek voltak ahhoz, hogy kialakíthassam azt a szemléletet, amellyel mások segítségére lehetek.

A villamosmérnöki diplomámmal jutottam hozzá a mérnöki szemlélethez, illetve remek módszereket tanultam, amelyeket a döntéshozásban, optimalizálásban emberi nyelvre lefordítva hasznosíthatok. A gazdasági képzés leginkább abban segített, hogy megtanuljak több különböző nézőpontot összeegyeztetni, illetve a projektmenedzsment készségeim is rengeteget fejlődtek, míg eljutottam a diplomáig.

A pályámat IT tanácsadóként kezdtem, ami már egy konkrét lépés volt a segítő szakma felé, mert bár elsősorban informatikai és projektmenedzsment területen dolgoztam, de a munkám kulcsa az emberekkel való kommunikáció volt – a célokat közösen kimondani, majd a megfelelő módszereket együtt kiválasztva vállvetve dolgozni a megvalósításért. A nagyvállalati világban a lean alapú folyamatmenedzsment területén találtam meg önmagam, ezen a ponton éreztem úgy először: összeérnek a szálak. Kikristályosodott az időgazdálkodással kapcsolatos szemléletem, a bonyolult módszerek, korszakalkotónak kikiáltott időmenedzsment rendszerek helyett a lean alapú időgazdálkodásban, az emberközpontú megközelítésben hiszek. Végzett business coachként a coaching eszköztárát is felhasználva motiválom ügyfeleimet abban, hogy megtalálják a saját megoldásaikat.

A gyerekeim születését szakmai szempontból is fontos állomásnak tartom: az anyai szerep alázatra és empátiára tanított, ami elengedhetetlen a tanácsadói területen, ráadásul egy állandóan mozgó, változó környezetben tesztelhettem az időgazdálkodási elméleteimet, az eddigi üzleti terep helyett a magánéletben.

15 év az időgazdálkodás területén, 10 év projektmenedzsmentben és tanácsadásban, 5 év anyaként, mindez ötvözve emberismerettel és empátiával – ezzel a tudással és tapasztalással felvértezve várlak magánéleti és üzleti kérdéseiddel.

Erdélyi Boróka
30/974-9191
info@vanraidod.hu